Yrityksemme tarina

Markki Oy on kotimaisten kattoturva- ja pihapiirin tuotteiden valmistaja ja metalliteollisuuden sopimusvalmistaja. Yrityksen juuret juontavat 1950-luvulle. 

Moderni tuotantoympäristö sekä osaava ja sitoutunut henkilöstö ovat yrityksemme suurin voimavara, mikä mahdollistaa hyvän palvelun ja jatkuvan uusiutumisen koko ajan muuttuvassa toimintaympäristössä.

Tehdas Kauhavalla – toimintaa ympäri Suomen

Yrityksemme tuotantotilat sijaitsevat Etelä-Pohjanmaalla Kortesjärvellä, joka on osa nopeasti kehittyvää Kauhavan kaupunkia. Yritystoiminnaltaan vireä kotikaupunki ja vahva metalliteollisuuden osaamiskeskittymä tekevät Kauhavasta Markille luontevan toimintaympäristön.

Yrityksemme tuotteisiin voit tutustua myös Sara Steel Oy:n tiloissa Keravalla. Markin myyntijohtaja sekä aluepäälliköt työskentelevät viikoittain jälleenmyyjiemme kanssa eri puolilla Suomea.

Markin juuret ovat perheyrityksessä Etelä-Pohjanmaan lakeuksilla. Metalliteollisuuden yritysomistuksiin keskittyvä Merrox Oy on omistanut 100% Markin osakekannasta vuodesta 2018.

Elämisen laatua pohjoisiin asuinympäristöihin

Markki rakentaa elämisen laatua pohjoisiin asuinympäristöihin! Valmistamme pihapiirin tuotteita sekä katto- ja tikastuotteita yhtenä alan kokeneimmista toimijoista Suomessa. Tuotevalikoimamme on laajentunut vuosien saatossa omakotitalojen pihoista, kerros- ja rivitalokohteisiin sekä julkisiin rakennuksiin.

Pihapiirin tuotteet myymme tunnettujen tukkuliikkeiden sekä liikeketjujen kautta. Markki-tuotteet löydät hyvin varustetuista rautakaupoista. Tutustu jälleenmyyjäverkostoomme Jälleenmyyjät-sivulla.

Kattoturvatuotteita toimitamme ammattiasiakkaita palveleville ketjuliikkeille, rakennusliikkeille, kattovalmistajille sekä yksittäisille metalliteollisuuden toimijoille. Toimitamme kattoturvatuotteita myös muihin Pohjoismaihin sekä Baltian maihin.

Sopimusvalmistajana teemme vaativaa putkentaivutusta sekä ohutlevyjen leikkausta ja taivutusta teollisuuden tarpeisiin. Toteutamme teknisesti ja muotoilultaankin haastavat tuotteet täsmällisesti ja tehokkaasti, laadusta ja asiakasvaatimuksista tinkimättä. Tarjoamme myös 3D-suunnittelua ja –mallinnusta sekä 3D-mittausta sopimusvalmistusasiakkaillemme.

Markki-tuotteet valmistetaan kotimaassa, kotimaisena työnä, lähellä hankituista raaka-aineista, mistä myös tuotteillemme myönnetty Avainlippu kertoo. Markki-tuotteet ovat testattuja, turvallisia, kestäviä ja mukautuvat rakennuskohteesi mukaan.

Ammattitaitoisten ihmisten talo

Markilla työskentelee parikymmentä ammattitaitoista ja sitoutunutta tekijää. Tavoitteemme on tuottaa aina asiakkaalle lisäarvoa. Meille osoitetut toimeksiannot hoidamme yhdessä sovitun aikataulun mukaisesti. Arvostamme asiakasta ja työskentelemme uusien ja meille jo tutumpien tuotteiden parissa niin kauan, että lopputulos täyttää asiakkaan vaativatkin tarpeet.

Yrityksemme automaatioaste on korkea ja kehitämme tuotantoympäristöämme jatkuvasti. Panostamme myös henkilöstömme osaamisen kehittämiseen mm. koulutuksen avulla.

Henkilöstömme hyvän työn vauhdittamana on hyvä ponnistaa kohti tulevaisuuden tavoitteita.

×

Ostoskori