Seinätikas

Seinätikas

Markki-seinätikas on kestävä ja kotimainen laatutuote, joka on luotu pohjoisiin sääolosuhteisiin. Seinätikkaat toimivat kiinteänä kulkutienä omakotitalon tai julkisen rakennuksen katolle. Seinätikkaat ovat testattuja ja täyttävät kansallisen lainsäädännön mukaiset vaatimukset.

Tuotetunnus (SKU): O90020-1 Osastot: ,

Kuvaus

Markki-seinätikkaat valmistetaan kuumasinkitystä teräksestä. Saatavilla myös jauhemaalattuna. Runkopituudet 1.2, 2.1, 2.7, 3.3 ja 4.2 metriä, jatkettavissa. Seinätikas kiinnitetään seinärakenteeseen seinäjaloilla, joita saatavissa 0.2, 1.0 ja 1.2 metrin pituisena. Ylin jalkapari kiinnitetään räystästuilla. Kiinnitys kattoon, kattosiltaan tai lapetikkaaseen yläkaarien avulla.

Vakiovärit RR33 musta, RR32 tummanruskea, RR20 valkoinen, RR23 tummanharmaa, RR29 punainen, RR750 tiilenpunainen, RR21 vaaleanharmaa, RR11 havunvihreä ja RR22 harmaa. Seinätikkaille saatavissa lisävarusteena selkäsuojus tai turvakisko.

Tikkaan karhennukset lisäävät kitkaa merkittävästi kaikissa olosuhteissa ja takaavat tukevan ja turvallisen liikkumisen katolle, savupiipulle ja muille katon kohteille. 

Jälleenmyyjät

Materiaalipankki

×

Ostoskori