Leikkipaikan Infokyltti

Leikkipaikan Infokyltti

Kuvaus

  • Viranomaisten suosittelema infokyltti asennetaan leikkikentällä näkyvälle paikalle lisäämään turvallisuutta onnettomuustilanteiden varalle. Infokyltissä on hätänumero ja leikkipaikan tarkka osoite. Siitä löytyy myös yhteystiedot, minne voi ilmoittaa rikkoutuneista leikkivälineistä ja ilkivallasta.
  • Infokyltin materiaalin on kestävää 3mm alumiinikomposiittia, jonka päällä on säänkestävä tarratuloste.
  • Asennamme kyltin ensimmäisellä tarkastuskerralla. Kyltissä on tarra ilmaisemaan tarkastusajankohta. Päivitämme tarran ja tiedot aina uusintatarkastuksen yhteydessä.
  • Opastetaulun materiaali kestävää 3 mm alumiinikomposiittia. Normaali koko 40cm x 30cm. Alumiinikomposiitin päällä säänkestävä tarratuloste, jossa on leikkipaikan nimi, osoite, hätä- ja huoltoyhtiön yhteystiedot. Sisältää myös muut asiakkaan toivomat tiedot.
  • Lisäksi infokylttiin saatavilla yhteydenottokanava (päivystysnumero ja QR-koodi) rikkoutuneista välineistä, turvallisuuspuutteista tai ilkivallasta. Leikkipaikan päivystyspalvelu sisältyy palvelusopimukseemme. Infokyltti toimitetaan asennettuna viranomaisen suosittelemalla tavalla mutta kuitenkin leikkipaikan ympäristö huomioiden

Jälleenmyyjät

Materiaalipankki

×

Ostoskori