Tiedotteet

Marko Mäkipernaasta Markki Oy:n kehitysjohtaja

2.12.2019
Markki vauhdittaa yrityksessä tehtävää kehitystyötä merkittävällä rekrytoinnilla.
– Uudistamme ja laajennamme tuotevalikoimaa vauhdilla. Lanseeraamme uusia tuotteita kiihtyvällä tahdilla sekä jalostamme vanhoja suosikkeja vastaamaan tämän päivän vaatimuksia. Tähän muutokseen olemme saaneet avuksi alan johtaviin teknisiin asiantuntijoihin lukeutuvan DI Marko Mäkipernaan, joka aloittaa nyt Markki Oy:n kehitysjohtajana, toimitusjohtaja Niko Suokko kertoo.

– Mäkipernaa on laaja-alainen ja kokenut metallialan huippuosaaja, joka tuo osaamisellaan vauhtia Markin kasvuun ja kehitykseen. Kehitysjohtajan tehtävässä Marko osallistuu niin tuotevalikoiman, tuotannon, asiakaspalvelun kuin jakelukanavienkin kehittämiseen.
Markon avulla pystymme vastaamaan aiempaa paremmin myös sopimusvalmistuksen kasvaneeseen kysyntään erityisesti kattavien suunnittelupalveluiden osalta.
Keskeisillä tuotealueillamme – piha- ja kattotuotteissa – tulemme vahvistamaan asemaamme nopeasti kehittyvänä toimijana.

– Toteutamme jatkossakin asiakasprojektit laadukkaasti, kestävästi ja luotettavasti. Asiakkaidemme palaute sekä ideat viedään suunnittelupöydälle ja tuotantoon tarvittaessa ripeälläkin tahdilla.

LISÄTIETOJA

Marko Mäkipernaa, kehitysjohtaja
p. 044 980 9180
marko.makipernaa(at)markki.fi

Niko Suokko, toimitusjohtaja
p. 050 463 8612
niko.suokko(at)markki.fi

Vuoden 2019 tapahtumia

×

Ostoskori