Markki Kattoturva

  1. Markki-lumiesteillä suojaat kulkuväylät sekä leikki- ja oleskelualueet katolta putoavalta lumelta ja jäältä. Lumiesteitä voit käyttää myös läpivientien ja rakenteiden suojaukseen.
  2. Markki-kattosilta varmistaa turvallisen liikkumisen katolla. Pinnaltaan karhennettu ja rei’itetty kattosilta päästää lunta lävitseen. Näin varmistat pitävän askeleen talvellakin.
  3. Markki-lapetikas toimii seinätikkaan ja kattosillan jatkeena. Lapetikkaita pitkin etenet katolla turvallisesti.
  4. Markki-seinätikkaita pitkin nouset turvallisesti katolle. Jos nousukorkeus ylittää 8 m, seinätikkaat on varustettava turvakiskolla tai selkäsuojuksella.
  5. Markki-turvatikkaita pitkin poistut nopeasti myös silloin, kun normaalit kulkureitit eivät ole käytettävissä.
  6. Asentamalla sivusiirtymäsarjan varmistat turvallisen siirtymisen turvatikkaiden luo.
  7. Asentamalla kiipeilyesteen estät lasten tai ylimääräisten kulkijoiden pääsyn katolle.

Markki Kattoturva – kestävä, kotimainen, CE-merkitty

Vesikatto on varustettava lapetikkailla, kattosilloilla ja tarvittaessa kattopollareilla, mikäli kattokulma on jyrkempi kuin 1:8.

Markki-kattoturvatuotteet on tehty kestämään pohjoisia sääolosuhteita. Ohjeiden mukaan asennettuina ne täyttävät kaikki kansalliset määräykset ja standardit.

Värin voit valita käyttötarpeesi mukaan. Maalattujen tuotteiden RR-värit sulautuvat ympäröivien kattopintojen kanssa. Toimitamme tilauksesta myös erikoisvärejä ja RAL-sävyjä.

Suosittelemme ammattilaisen apua tuotteiden mitoituksessa ja asennuksessa. Kysy alueesi valtuutettua asentajaa: p. 06 4880 900 tai markki(at)markki.fi

×

Ostoskori