Marko Mäkipernaasta Markki Oy:n toimitusjohtaja

Markki Oy ja Sara-Steel Oy virtaviivaistavat toimintaansa ja varmistavat edelleen jatkuvan kasvunsa markkinoilla uusilla kehitystoimenpiteillä.

Uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu DI Marko Mäkipernaa 23.6. alkaen. Mäkipernaa on toiminut aikaisemmin yhtiöiden varatoimitusjohtajana sekä markkinointi- ja myyntijohtajana. Niko Suokko jatkaa toimitusjohtajan tukena ja yrityksen hallituksen määrittelemissä erityistehtävissä sovitun siirtymäajan.

Uuden toimitusjohtajan tehtävänä on kehittää yhtiötä kaikissa sen ydintoiminnoissa tulevien tilikausien aikana. Näiden kehitystoimenpiteiden avulla tulemme palvelemaan asiakkaitamme jatkossa entistä paremmin.

Marko Mäkipernaalla on yli 15 vuoden kokemus toimialan kehitystehtävistä ja hän on ollut luomassa markkinoille useita merkittäviä tuote- ja palveluinnovaatioita. Lisäksi hänelle on kertynyt kansainvälistä
kokemusta standardijärjestö CEN:in komiteatyöstä usean vuoden ajalta.

Näillä toimenpiteillä vastaamme kiristyvään kilpailuun ja tulemme kehittymään entistä vahvemmaksi kattopeltien, kattoturvatuotteiden ja sadevesijärjestelmien kokonaistoimittajaksi.

Tulemme jatkamaan myös muiden liiketoimintojen, kuten pihapiirin tuotteiden, Solar-kiinnikejärjestelmien ja alihankintapalvelujen kehittämistä merkittävästi.

LISÄTIETOJA:
Juha Mikkola, Markki Oy:n hallituksen puheenjohtaja
p. 040 554 0512

Marko Mäkipernaa, toimitusjohtaja
p. 044 980 9180
marko.makipernaa(at)markki.fi

  • Artikkelin kirjoittaja:
  • Artikkelin kategoria:Yritys
×

Ostoskori