Koronakevät ja -kesä toivat ihmiset pihoille ja mökeille

Vaiherikas vuosipuolisko takana. Suomalaiset viettivät poikkeuksellisen paljon aikaa kotona koronakevään aikana, mikä lisäsi kiinnostusta viihtyisyyden parantamiseen niin mökeillä kuin kotipihoissa.

Tätä kulutuskäyttäytymisessä tapahtunutta muutosta me Markilla seuraamme luonnollisesti ilolla. Olemme mielellämme mukana auttamassa unelmien kodin ja pihan toteuttamisessa osaavien jälleenmyyjiemme kautta.

Kiinnostus kotiin ja asumiseen pysyy

Vaikka kulunut kevät mullisti ihmisten arkea monella tavalla, kiinnostus kotiin ja asumiseen pysyy. Olemme täydentäneet erityisesti katto- ja tikastuotteiden valikoimaa kuluvan vuoden aikana, mikä on ollut onnistunut valinta.

  • Markki turvakisko- ja CWL vaijerijärjestelmät vastaavat kysyntään erityisesti kasvukeskusten suurissa rakennuskohteissa.
  • Markki Solar –aurinkopaneelien kannakejärjestelmä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden pienentää hiilijalanjälkeä niin kotona kuin vapaa-ajan asunnolla. Kannakejärjestelmä soveltuu aurinkopaneeliston kiinnittämiseen niin suuren kuin pienenkin kiinteistön katolle.

Lisää tuoteuutuuksia julkaisemme loppuvuoden aikana.

Tämä kaikki ei olisi mahdollista ilman Markin osaavaa ja sitoutunutta henkilöstöä, joka on palvellut joustavasti myös poikkeusaikana.

Juhannus on valon ja keskikesän juhla, joka ansaitsee tulla vietetyksi hyvässä seurassa. Toivotan hyvää juhannusta ja aurinkoista kesää sinulle ja läheisillesi, missä ikinä sitä vietätkään!

Niko Suokko, toimitusjohtaja

  • Artikkelin kirjoittaja:
  • Artikkelin kategoria:Yritys
×

Ostoskori