You are currently viewing UUTTA: Turvakisko ja vaijerijärjestelmä Markin valikoimaan

UUTTA: Turvakisko ja vaijerijärjestelmä Markin valikoimaan

Te kysyitte – me vastasimme! Turvakisko seinätikkaalle ja vaijerijärjestelmä täydentävät Markin katto- ja tikastuotteiden valikoimaa.

Markki -turvakisko on kevyt, turvallinen ja huomaamaton käytössä.

Seinätikkaaseen kiinnitettävä turvakisko on CE-merkitty ja testattu uusimpien vaatimusten mukaisesti. Turvakisko on jatkettavissa tarpeen mukaan. Seinätikkaat tulee varustaa turvakiskolla yli 9 metriä korkeissa rakennuksissa.

Suosittu turvavaijerijärjestelmä täydentää turvavarusteiden valikoimaa

Euroopassa suosittu vaijerijärjestelmä on nyt 1. kertaa kiinnitettävissä suomalaiseen kattosiltaan. Tuote on kevyt ja helppo asentaa. Vaijerijärjestelmää voidaan käyttää myös loivilla katoilla. Modulaarinen vaijeripituus helpottaa varastointia ja myyntiä. Toimitukset alkavat toukokuun alussa.

Tutustu uutuuksiin

×

Ostoskori