You are currently viewing UUTTA: Markki Solar -aurinkopaneelien kannakkeet

UUTTA: Markki Solar -aurinkopaneelien kannakkeet

Markki Solar -kannake on kestävä, kevyt ja helppo asentaa kaikille katetyypeille.

Markki Solar – kannakkeiden avulla kiinnität aurinkosähköjärjestelmän paneeliston niin suuren kuin pienenkin kiinteistön katolle. Markki Solar -kannakkeissa yhdistyvät vuosikymmenten kokemus kattoturvatuotteista sekä ympäristöystävällinen ajattelu.

Aurinkopaneelien kiinnitykseen tarkoitetut kannakkeet on testattu sekä katteen suuntaisesti (lumikuorma) että katteesta kohtisuoraan ulospäin (tuulikuorma). Ohjeellisen asennusvälin löydät asennusohjeesta. Saatavissa sekä sinkittynä että maalattuna.

Aurinkosähkö on toimiva hyvä tapa hallita rakennuksen energiakustannuksia. Aurinkopaneelien kiinnittäminen ei ole koskaan ollut näin helppoa!

Tutustu aurinkopaneelien kannakkeisiin:

×

Ostoskori