Markki Oy

 

 


Uutiset

 

Markin myyntitiimi vahvistui

Jari Pohjosesta aluepäällikkö Etelä- ja Länsi-Suomeen

Jari Pohjonen on aloittanut Markki Oy:n aluepäällikkönä Etelä- ja Länsi-Suomessa 29.10. alkaen. Jari vastaa alueen myynnistä ja myynnin tuloshakuisesta kasvattamisesta sekä kehittää olemassa olevia ja uusia asiakassuhteita.

Jarilla on monipuolinen kokemus vastaavista tehtävistä mm. kiinteistö- ja ympäristöpalvelualoilla. Hän on toiminut aikaisemmin mm. Lassila&Tikanoja Oyj:n ja Lehtovuori Oy:n palveluksessa. 

Jarin mukaan tulon myötä pystymme entistä paremmin palvelemaan niin uusia kuin olemassa olevia asiakkaitamme Etelä- ja Länsi-Suomen alueella.

Tervetuloa mukaan rakentamaan elämisen laatua Jari!

Jarin tavoitat seuraavin yhteystiedoin:
Jari Pohjonen
040 5321662
jari.pohjonen(a)markki.fi

 

 

 

 

 

 

Markki SC on huoltovapaa ja ympäristöystävällinen tuotesarja

Mikkelin Asuntomessut olivat avoinna 14.7.-13.8.2017. Asuntomessujen oheiskohteessa, Mikkelipuistossa sai tutustua uuteen Markki SC –tuotesarjaamme.

-Markki SC –tuotesarjan tuotteet ovat huoltovapaita ja ne valmistetaan ympäristöystävällisistä materiaaleista.  Tämä tekee hankinnasta niin talouden kuin ympäristön näkökulmasta kannattavan, toimitusjohtaja Niko Suokko kertoo.

Huoltovapaa tuote säästä aikaa ja resursseja

- Uudessa Markki SC - sarjassa istuinosat ja pöytä ovat kierrätysmuovilankkua, joka ei vaadi hiomista, öljyämistä, lakka- tai maalipintaa. Käyttämällä kierrätysmateriaaleja säästämme asiakkaidemme resursseja, emmekä tuhlaa uusiutumattomia luonnonvaroja, Suokko kertoo.

Markki SC -penkin voitti Katja Leijokari Kangasalta

Markin väki järjesti Facebookissa kesäkilpailun, joka oli avoinna Asuntomessujen ajan. Kilpailun palkintona oli Markki SC –sarjan selkänojallinen penkki. Saimme yhteensä 547 ideaa ja ehdotusta mielekkäistä paikoista ja ympäristöistä, joihin uuden tuotesarjamme kalusteet olisi mukava sijoittaa.

Kilpailun palkinnon voitti Katja Leijokari Kangasalta. Penkki toimitetaan Katjan ja hänen naapureidensa iloksi taloyhtiön pihaan, lasten leikkipaikkojen ääreen. Markin väki toivottaa mukavia ulkoiluhetkiä! 

Kysy lisää:

Niko Suokko
p.  050 4638612
niko.suokko(a)markki.fi