• Keinutuolikin viihtyy Markin pyörätelineessä

 • MARKKI pyörätelineet saat maalattuna tai sinkittynä - Sopii jokaiseen pihapiiriin.

 • MARKKI Y-mallin tuuletusteline kestää Suomalaisia olosuhteita.

 • Markki Pipe Bending - Putkentaivusta alihankintana - kysy tarjousta!

 • Markki® – kestävä, turvallinen, kotimainen CE-merkitty ja sertifioitu.

 • Markki pyörätelineitä väreissä kuin väreissä.

 • Vauhdikkaasti MARKKI-Swing keinussa.

 • MARKKI Y-tuuletusteline on tehty Suomessa Suomalaisiin olosuhteisiin.

 • MARKKI Tuuletustelineet kestävät kovankin tamppauksen!

 • Markki seinätikkaat vievät katolle.

 • Lapset viihtyvät MARKKI-Swing keinussa.

 • MARKKI Rappuralli, jokaiseen kotiin!

Markki Oy

 

 

Markki Kattoturva

Ylläolevassa kuvassa on kuvattuna erilaisia MARKKI-kattoturvatuotteita:
1.     Markki®-lumiesteillä suojataan kulkuväylät sekä talvella käytettävät leikki- ja oleskelualueet katolta putoavalta lumelta ja jäältä. Lumiesteitä voidaan käyttää myös lappeella olevien läpivientien ja rakenteiden suojaukseen.
2.     Markki®-kattosilta on CE-merkitty, ja se toimii turvallisena kulkutienä katon huoltokohteisiin.  Pinnaltaan karhennettu, rei’itetty kattosilta päästää lunta lävitseen ja varmistaa pitävän askeleen talvellakin.
3.     Markki®-lapetikas on CE-merkitty, ja se toimii seinätikkaan ja kattosillan jatkeena mahdollistaen turvallisen kulun huoltokohteille.
4.     Markki®-seinätikas varmistaa turvallisen nousun katolle huoltokohteisiin. Nousukorkeuden ylittäessä 8 m seinätikkaat on varustettava turvakiskolla tai selkäsuojuksella.
5.     Markki®-turvatikkaat mahdollistavat nopean poistumisen huoneistosta, kun normaaleja kulkureittejä ei voi käyttää.
6.     Markki®-sivusiirtymäsarja toimii kulkureittinä turvatikkaiden luo. Se koostuu kahdesta 1,5 m putkesta sekä neljästä seinäkiinnikkeestä.
7.     Kiipeilyeste estää lasten tai ylimääräisten kulkijoiden pääsyn nousemaan katolle.

Markki® – kestävä, turvallinen, kotimainen CE-merkitty ja sertifioitu.

Katolla liikkumista varten vesikatto on varustettava lapetikkailla, kattosilloilla ja tarvittaessa kattopollareilla, kun kattokulma on jyrkempi kuin 1:8.
Markki®-kattoturvatuotteet on tehty kestämään ankaraa ilmastoamme.Kattosilloilla ja lapetikkailla on CE-merkintä ja lumiesteillä sertifiointi.Ohjeiden mukaan asennettuina ne täyttävät kaikki kansalliset määräykset ja standardit.Markki®-kattosillat ja -lapetikkaat ovat saatavissa maalattuina, lumiesteet ja talotikkaat sinkittyinä tai maalattuina.
Maalattujen tuotteiden RR-värit sulautuvat ympäröivien kattopintojen kanssa. Tilauksesta toimitamme myös erikoisvärejä ja RAL-sävyjä. Hankintaa helpottamaan olemme koonneet tuotteitamme asennussarjoiksi ja paketeiksi esimerkiksi pientalokäyttöön. Suosittelemme ammattilaisen apua tuotteiden mitoituksessa ja asennuksessa.
Kaikki Markki®-Kattosillat ja Lapetikkaat voidaan asentaa luokkien 1 ja 2 mukaisesti.

Valtuutetut asentajat

Luokan 2 mukainen asennus (kattosillat ja lapetikkaat)
Luokan 2 mukaisesti asennettuun kattosiltaan ja lapetikkaaseen voidaan kytkeä putoamista vastaan tarkoitettuja henkilösuojaimia. Luokan 2 mukaisesti asennetulle kattosillalle ja lapetikkaalle on valmistajan valtuuttaman pätevän henkilön tehtävä tarkistus 12 kk välein. (Rakennusmääräyskokoelma F2). 
Kysy alueesi valtuutettua asentajaa: puh. 06 - 4880 900 tai markki(at)markki.fi